Ferdigstilt hytte på Blefjell

Ferdigstilt hytte på Blefjell

GT-bygg har satt opp denne flotte Bergsal 2 hytten fra Systemhus på Blefjell. Hytta ble overlevert i Februar, både vi i GT-bygg og kunden er storfornøyd med resultatet.

Idyllisk plassering

Denne hytten er plassert på vakre Blefjell. De store vinduene i stua gir følelse av å være ekstra nære de flotte omgivelsene i området.

Hyttemodellen Bergsal 2

Bersagel 2 er en romslig hytte med et bruksareal på 91,7 m². Akkurat som Bersagel 1 fungerer hytten like godt ved sjøen som på fjellet. 

Klassisk og moderne hytte som skiller seg ut

Om man ønsker å bygge hytte er Bersagel 2 et innholdsrikt og komplett alternativ for familien. Med en mønehøyde på over fem meter og en vegg av vinduer, får du en hytte som skiller seg ut. 

En innholdsrik hytte 

Hytta har totalt tre soverom. På hovedplanet finnes det et bad, gjestetoalett og vaskerom og soverommene. I tillegg har hytta et romslig inngangsparti med god plass til ytterklær. Det kan komme godt med med et aktivt hytteliv.

Første etasjen har en lys og romslig stue-/kjøkkenløsning som har fantastiske vinduer, som slipper inn lyset og naturen. I det gjennomgående allrommet er det god plass til et stort spisebord og en hyggelig sofakrok. Fra oppholdsrommet har man dør ut til en koselig krok utendørs. Kanskje man ønsker å ta frokosten der? På kvelden kan man nyte solnedgangen fra sofaen.

Hemsen på hytta kan brukes til mye

På hemsen har man et stort hyggelig oppholdsrom og mulighet for ekstra soveplass. Dette er en god kvalitet i en hytte og kan for eksempel brukes til gjesteavdeling eller et oppholdsrom for barn eller voksne som trenger litt privatliv. Det ekstra rommet som kan brukes som soveplass er romslig nok til å romme en dobbeltseng eller to enkeltsenger.

Bygg hytte med oss i GT-bygg

Vi bygger hytter i store deler av Midt-Telemark og vil gjerne være med på å realisere din hyttedrøm!

Bygger du hytte med oss garanterer du deg å få kvalitet og erfaring inn i bygget. Dette bidrar til at man som hytteeier får en positiv opplevelse hver gang nøkkelen settes i døra.

Systemhus har både moderne og tradisjonsrike hytter, og hytter i flere forskjellige størrelser, tilpasset deg og din familie. Trykk på 'Bygge hytte' øverst på siden for å lese mer om hyttene vi tilbyr.

Hvis du ikke finner hytten du ønsker, kan vi mer en gjerne hjelpe deg å få tegnet din egne unike hytte som er skreddersydd for deg og din families behov. Hyttene vi har i sortimentet, kan også endres på om det er ønskelig.