GT-Bygg AS

Din lokale håndverker  


GT-Bygg AS ble etablert i 2010 og har siden oppstarten vokst til å bli en anerkjent leverandør av gode byggeprodukter i lokalområdet. Vi har fokus på kunden, og våre kunder oppfatter oss som en profesjonell og seriøs aktør som leverer til avtalt tid og pris.

GT-Bygg AS er en byggentreprenør lokalisert på Notodden, som arbeider over store deler av Midt-Telemark og Kongsberg. Vårt firma har sentral godkjenning. I tillegg har vi dyktige underleverandører og samarbeidspartnere innen arkitekttjenester og prosjektering.

Vi er forhandler av Systemhus og kan tilby et bredt spekter av hus og hytter i alle stilarter og prisklasser. Systemhus er hele tiden i forkant med tilpasninger som gjør hverdagen bedre for våre kunder.

Vi hjelper deg i hele byggeprosessen; tomttilpasning, energitiltak og tilpasninger av hus – dette er noe av det som skal gi deg en trygghetsfølelse, vi kaller det husbygging satt i System. Systemhus er bygget rundt konseptet Friske Hjem som vi er veldig stolte av. Et godt inneklima er et av våre hovedfokus når vi planlegger, og bygger våre boliger.

De ansatte


Vi er i dag 8 ansatte fordelt på 1 byggmester og 7 fagarbeidere

Vi hjelper deg på veien til ditt drømmehjem

Hva sier våre kunder om oss?

Vi har vært heldig med å få jobbe med mange flotte kunder, og noen av disse har latt oss dele deres tilbakemeldinger om oss.

Våre samarbeidspartnere

Vi er heldige som har dyktige samarbeidspartnere med på laget, disse er med å sørge for

 at alle deler av jobben blir utført ryddig og effektivt.