Vi har byggeklare hytter i Tuddal

Vi har byggeklare hytter i Tuddal

Tuddal er en flott perle i Telemark med umiddelbar nærhet til all den fantastiske naturen fylket er kjent for. Den flotte Systemhus hytten Bersagel 2 har vi byggesøkt og fått godkjent 2stk av på et helt nytt hyttefeltet  kalt Vigård i Tuddal. Dette er et felt med 27 tomter, og flott beliggenhet i storslått natur både på sommer og vinterstid. I denne artikkelen finner du informasjon om mulighetene på feltet og hyttene som er klare til byggestart.

GT-Bygg er veldig fornøyd med at prosjektet er klart til realisering. Vi gleder oss til å komme i gang med å utvikle disse flotte fritidsboligene og kan garantere et flott resultat.  

Stor, lys og unik hytte

Med en mønehøyde på over fem meter og en vegg av vinduer, får du en hytte som skiller seg ut.

Hytta har totalt tre soverom. På hovedplanet finnes det bad, gjestetoalett, vaskerom og tre soverom. I tillegg har hytta et romslig inngangsparti med god plass til ytterklær. Det kan komme godt med i et aktivt hytteliv.

Første etasje har en lys og romslig åpen stue-/kjøkkenløsning med fantastiske vinduer som slipper inn lyset og naturen. I det gjennomgående allrommet er det god plass til et stort spisebord og en hyggelig sofakrok. Fra oppholdsrommet har man dør ut til en koselig krok utendørs. Kanskje man ønsker å ta frokosten der? På kvelden kan man nyte solnedgangen fra sofaen.

Hems med mulighet for ekstra soveplass

Hemsen på hytta kan brukes til mye. På hemsen har man et stort hyggelig oppholdsrom og mulighet for ekstra soveplass. Dette kan for eksempel brukes til gjesteavdeling eller et oppholdsrom for barn eller voksne som trenger litt privatliv. Det ekstra rommet som kan brukes som soveplass er romslig nok til å romme en dobbeltseng eller to enkeltsenger.

Om man ønsker å bygge hytte er Bersagel 2 et innholdsrikt og komplett alternativ for familien.

Område

Området tilbyr flotte natur- og kulturopplevelser så vel sommer som vinter, med muligheter som jakt, fiske, alpint og langrenn. Naturen er typisk for Øvre Telemark med skogkledde lier, blinkende elver og fiskevann. Ta sykkelen eller bena fatt og følg Kovflottvegen på østsiden av Sønderlandsvannet innover mot Myrdalsfjellet og opplev skikkelig uberørt Telemarksnatur mil etter mil på skogsbilveier – eller følg Bekkhusvegen opp for å bestige toppen Bodik. Turene starter utenfor hyttedøren. Opplev Gaustadtoppen sommer som vinter, med milevis av skiløyper, eller besøk Flugonfjellet alpinanlegg.

Hyttefeltet ligger 6 minutter unna Tuddal sentrum og er omringet av turmuligheter og storslått natur. Besøk Visit Telemark og Visit Tuddal for å lese mer om nærområdet.

Tomter


Byggeklare tomter. Nytt hyttefelt bestående av 27 tomter i idylliske omgivelser ved inngangen til Tuddal i Telemark, nær Sønderlandsvannet med fri utsikt til Gaustadtoppen. Tomtene ligger rundt Trytetjønna, et lite uberørt tjern som danner et midtpunkt i hyttegrenda og forsterker idyllen av uberørt natur. Her har du direkte ankomst til flotte naturopplevelser bare 2 timer fra Oslo og Tønsberg – eller 25 minutter fra Notodden.

Bildet under viser en oversikt over alle tomter på feltet. De som er godkjent for byggestart nå er A5 og A7. 


 Alle tomtene på bildet er tilgjengelige, så ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om prosjektet og vil ta en uforpliktende prat om mulighetene på Vigård i Tuddal.