Flott Systemhus-hytte overlevert i Tuddal

Flott Systemhus-hytte overlevert i Tuddal

Nok en gang har GT-bygg overlevert en nydelig hytte. Denne gangen har vi vært i Tuddal og satt opp hyttemodellen Fjellbu fra Systemhus.

Fjellbu - ei moderne hytte

Fjellbu er en lys, moderne og arealeffektiv hyttemodell med et bruksareal på 51,6 m2.

Moderne hytte med store vindusflater i front

I første etasjen er det et gjennomgående allrom med stue, kjøkken og spiseplass. Her er det også direkte utgang til uteområdet. Etasjen har også to soverom og et stort og flott baderom.

Hytta har en praktisk utvendig bod plassert på baksiden. Boden passer fint til lagring av turutstyret eller andre redskaper du behøver på hytta. 

Dette er en modell hvor det er lagt vekt på å få mye lys inn i hytta med de store vindusflatene i front. Dette skaper en nærhet til naturen og omgivelsene rundt, samtidig som at dagslys er godt for vår mentale helse. I tillegg er de store vinduene med på å gi hytta et moderne og særegent uttrykk. 

Drømmesoverom på loftet

På loftet er det et stort soverom og et rom med åpen løsning ned til stuen på hovedplanet. Det åpne rommet kan fint brukes som TV-stue, lesekrok eller arbeidsplass på hytta.

Soverommet er en drøm å våkne opp i hvis hytta er plassert på en tomt med god utsikt. Her har man prioritert å bruke mye plass på et viktig rom i huset som antakeligvis brukes av de som er på hytta mest.

Bygg hytte med oss i GT-bygg

Vi bygger hytter i store deler av Midt-Telemark og vil gjerne være med på å realisere din hyttedrøm!

Bygger du hytte med oss garanterer du deg å få kvalitet og erfaring inn i bygget. Dette bidrar til at man som hytteeier får en positiv opplevelse hver gang nøkkelen settes i døra.

Systemhus har både moderne og tradisjonsrike hytter, og hytter i flere forskjellige størrelser, tilpasset deg og din familie. Trykk på 'Bygge hytte' øverst på siden for å lese mer om hyttene vi tilbyr.

Hvis du ikke finner hytten du ønsker, kan vi mer en gjerne hjelpe deg å få tegnet din egne unike hytte som er skreddersydd for deg og din families behov. Hyttene vi har i sortimentet, kan også endres på om det er ønskelig.