Alt på ett plan

Alt på ett plan

Nok et prosjekt er ferdigstilt og vi har hatt gleden av å overlevere denne Systemhus boligen til kunde.  Dette er en flott enebolig på ett plan. Boligen har mange gode kvaliteter som gjør at den passer for mange typer familier og behov. 


Alle funksjonaliteter i en etasje

Det finnes flere fordeler med hus på ett plan. Man kan lettere tilbringe alderdommen i et hus der man slipper trapper, og har alle viktige funksjonaliteter samlet i en etasje. For småbarnsfamilier vil det kunne bidra til å gjøre det litt enklere å følge med på hvor barna oppholder seg.


Plantegningen viser hvordan huset utnytter plassen på en god måte. Den sammenslåtte stue og kjøkkenløsningen gir rommet et luftig og åpent preg.

Ny versjon av denne boligen

Nå blir denne typen bolig tilbudt med en splitter ny fasade som gir et moderne og stilfullt preg, denne modellen heter Rørvik

Praktiske løsninger

Inngangspartiet er overbygd og her finner man en praktisk utebod egnet for lagring av sportsutstyr og hageredskaper. I entreen finner du et eget vaskerom, noe mange huseiere setter stor pris på. Det er også et eget toalett praktisk plassert ved ytterdøren.

Den åpne stue- og kjøkkenløsningen har skråtak, og dette gir rommet et luftig og åpent preg. De store vinduene gir masse lys.

Overbygd terrasse

Kjøkkenet har store skyvedører som leder ut på en overbygd terrasse. Her ligger alt til rette for trivelige stunder utendørs også når det regnvær. Kjøkkenets plassering gjør at det er mulig å jobbe litt skjermet fra stuedelen.

To av tre soverom har plass til en stor skyvedørsgarderobe. Boligen har også en TV-stue med åpen løsning mot stuen. Denne delen kan også benyttes til for eksempel lekeområde eller kontor.

Ønsker du en annen plantegning?

Alle husmodeller kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det. Ta kontakt med oss for å finne ut hva slags muligheter din drømmebolig har.