Enebolig

GT-Bygg bygger eneboliger på Notodden, Kongsberg og resten av Telemark. Via Systemhus får du som kunde en rekke gode alternativer, og alle våre husmodeller kan endres etter eget ønske.

Bygg hus med dine behov i fokus

Vet du ikke hvilket hus du ønsker? Har du sett et katalog-hus, men det er ikke akkurat slik du ønsker at det skal være? Ønsker du at vi skal hjelpe deg fra start? 

Hos oss er det kunden som står i fokus og vi ønsker at du skal få det akkurat slik som drømmen tilsier. Vi bygger katalog-hus fra Systemhus, men disse kan selvsagt kundetilpasses akkurat slik du måtte ønske - både på planløsning og fasade. I tillegg kan vi bygge huset du allerede har fått tegnet, eller tegne det for deg. Når vi skal bygge tar vi flere møter med kunde for å avdekke alle behov, vi har over 25 års erfaring i byggebransjen.

Vår kunde Joakim Hykkerud hadde mange ønsker for sin Systemhus-bolig

Vi kalkulerer og priser ditt prosjekt, slik at du hele tiden har kontroll på budsjettet du har satt opp for din bolig.  

Det å bygge hus gjør man stort sett bare én gang - og derfor er det ekstra viktig for oss at du blir fornøyd med resultatet.

Nedenfor ser du et Systemhus "Aurora" som ble omtegnet for kunden vår Joakim Hykkerud. Et kjempeflott hus som kunden ble veldig fornøyd med. Det første bildet er originalen og bildet nummer to er Joakims drømmebolig som han fikk bygget hos oss.



En original Aurora-husmodell


Joakim Hykkeruds versjon av Aurora