Oppussing

Noen ganger trengs det rett og slett mer plass. Enten du vil restaurere/pusse opp en ny entré, soverom, kjellerstue, eller hele huset så har vi erfaringen som trengs for å realisere dine drømmer

Frisk opp hjemmet

GT-Bygg gir eldre hus og boliger nytt liv. Vi påtar oss gjerne totalansvar for prosjektet, slik at vi har kontroll på alle fag og leveranser. Våre dyktige fagfolk, sammen med håndplukkede samarbeidspartnere vil gi ditt prosjekt nytt liv gjennom en solid håndverksleveranse. En slitt bolig kan bli et lyst, vakkert og ikke minst praktisk hjem.


En medspiller når du skal pusse opp

Våre medarbeidere bidrar med forslag og kommer med kreative innspill til løsninger. Vårt utgangspunkt er at det som ser håpløst ut, ofte har det største potensialet til overraskende og gode løsninger. Bedriftens erfaring og kompetanse setter sitt preg på løsninger og finish. Med høy håndverksmessig kvalitet økes boligens verdi, både økonomisk og trivselsmessig.

Restaureringsarbeid dreier seg om kvalitetshåndverk, rett valg av verktøy og materialer. GT-Bygg har levert en rekke restaureringsarbeider for privatpersoner, bedrifter og offentlig, kommune sektor.